RUP Lokaal bedrijventerrein

Situering

Het RUP Lokaal Bedrijventerrein wordt opgemaakt in het kader van de realisatie van 5ha lokaal bedrijventerrein in de gemeente Waasmunster. De gemeente wil ruimte voorzien voor lokale bedrijven die willen herlokaliseren en voor startende lokale bedrijven. Door de selectie van hoofddorpen in het buitengebied geeft de provincie Oost-Vlaanderen aan waar nieuwe lokale bedrijventerreinen nog zouden kunnen gerealiseerd worden. Voor Waasmunster komt enkel het hoofddorp Waasmunster in aanmerking. 

Omschrijving

De gemeente wenst, in een overwogen en gestructureerde strategie, een lokaal bedrijventerrein van 5 ha te realiseren, beheerd door een openbare instelling, bestemd voor lokale bedrijven die zich nu of later wensen te herlokaliseren en voor lokale bedrijven die in een ambachtszone wensen te starten. In het kader van dit RUP is een locatie- en behoeftenonderzoek gevoerd die geleid heeft tot twee locaties langs de N70: de site Heiken nabij de grens met Lokeren en de site Flandria Door een inrichtingsonderzoek te voeren willen we tot een goed geïntegreerd RUP komen .

File 3076File 3077

 

© Interwaas 2009 - Lamstraat 113 - 9100 Sint-Niklaas - Tel: 03 780 52 00 - Fax: 03 780 52 09 - info (at) interwaas.be - Webdesign Pure Sign