Interwaas werft aan: projectmedewerker cultuur (niveau B)

Din, 11/06/2019

 Interwaas werft aan: projectmedewerker cultuur (niveau B)

 Heb je een brede culturele interesse? Heb je voeling met wat er in het Waasland leeft op cultureel vlak? Wil je daar graag mee aan de slag? Dan ben jij wie we zoeken (m/v/o) in het kader van de culturele dienstverlening aan de Wase gemeenten.   

PROJECTMEDEWERKER CULTUUR (niveau B):

·         Je werkt mee projecten uit en begeleidt de implementatie van het decreet bovenlokale cultuurwerking in het werkingsgebied van Interwaas.

·         Je ondersteunt de werking van BilblioWaas en de Erfgoedcel.

·         Je bent het aanspreekpunt voor het bredere werkveld en deelt actief je ervaring en expertise met de verschillende betrokken culturele actoren.

·         Je communiceert doelgericht via diverse kanalen om de participatie aan het bestaande cultuur –en vrijetijdsaanbod door verschillende doelgroepen te verhogen en te verbreden. 

Profiel:

·         bachelor of masterdiploma met aantoonbare affiniteit of ervaring in de (socio-) culturele sector, ervaring met projectwerk en –begeleiding.

·         Kennis van het brede culturele veld in het Waasland is een pluspunt.

Bepaalde duur:

1 jaar (eventueel verlenging mogelijk)

Interesse?

 Stuur je cv met motivatiebrief voor 29 juni naar HR manager a.i. franciscka.devloo@interwaas.be T  03 780 52 05  

Meer info: https://www.interwaas.be/vacatures

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Interwaas 2009 - Lamstraat 113 - 9100 Sint-Niklaas - Tel: 03 780 52 00 - Fax: 03 780 52 09 - info (at) interwaas.be - Webdesign Pure Sign