Woonproject Berghoekwegel in Melsele

Beschikbaar op dit moment: overzichtskaart

File 3209

Op de website van ArcGIS vind je meer informatie over de ligging van het project (je kan in en uitzoomen op de omgeving) en  over de grootte en de kostprijs van de kavels.  

 

Projectfiche

Situering: gelegen tussen de Gaverlandwegel, Dijkstraat, Damburgstraat en Alfons van Puymbroecklaan in Melsele (Beveren)
Partners: Gewestelijke Maatschappij voor Huisvesting (GMH), het OCMW van Beveren, het Landmeetkundig Studie- en Expertisebureel G. Smet en Interwaas in een publiek-private samenwerking
Timing: verkoop startte maandag 29 augustus 2016; de eerste reeks toewijzingen loopt. Met een kandidaatsformulier (downladen onderaan deze pagina) kunt u zich nog steeds kandidaat stellen. We nemen contact met u op indien na de eerste ronde van toewijzingen blijkt dat er nog kavels ter beschikking  zijn. 

Beschikbaar via Interwaas: de toewijzingsprocedure 16 budgetkavels (halfopen bebouwing) loopt. Op dit moment is er nog 1 kavel beschikbaar. 

File 3111

 

 

 

 

 

 

Meer informatie

Het woonproject Berghoekwegel-Gaverlandwegel wordt gerealiseerd door de Gewestelijke Maatschappij voor Huisvesting (GMH), het OCMW van Beveren, het Landmeetkundig Studie- en Expertisebureel G. Smet en Interwaas in een publiek-private samenwerking en omvat de realisatie van:

  • 37 privaat te ontwikkelen grondgebonden woningen en/of kavels;
  • 2 meergezinswoningen voor sociale huur;
  • 2 sociale huurwoningen voor senioren;
  • 16 budgetkavels voor zelfbouwers. Deze kavels voor halfopen bebouwing hebben een grootte die varieert tussen 245 m² en 445 m³ en worden verkocht door Interwaas.

In overleg met de gemeente Beveren werden het aanvraagdossier voor de verkavelingsvergunning en het aanvraagdossier voor de stedenbouwkundige vergunning voor de wegenis- en rioleringsinfrastructuur eind 2012 ingediend. De infrastructuurwerken werden in 2014 uitgevoerd.

Op maandag 29 augustus 2016 startte de verkoop van de bouwgronden. Tot maandag 26 september 2016 liep de eerste fase van kandidatuursstelling. De eerste reeks toewijzingen loopt. Met een kandidaatsformulier (downladen onderaan deze pagina) kan je je nog steeds kandidaat stellen. We nemen contact met je op indien na de eerste ronde van toewijzingen blijkt dat er nog kavels ter beschikking  zijn. Op de kavels geldt een bouw- en woonverplichting (meer info in de verkoopsbrochure onderaan deze pagina). 

Foto's

Berghoekwegel1
Berghoekwegel8
Berghoekwegel2
Berghoekwegel11
Berghoekwegel13
Berghoekwegel15
Berghoekwegel16
Berghoekwegel29
verkoopsplan
situering_berghoekwegel
BijlageGrootte
kandidaatsformulier (Word)734.5 KB
overzichtsplan beschikbare kavels19 MB
20171121_verkoopbrochure_berghoekwegel_beveren_lot_41.pdf2.5 MB

Lokatie

Javascript is required to view this map.

© Interwaas 2009 - Lamstraat 113 - 9100 Sint-Niklaas - Tel: 03 780 52 00 - Fax: 03 780 52 09 - info (at) interwaas.be - Webdesign Pure Sign