Vacature - Erfgoedconsulent voor de Erfgoedcel Waasland

Din, 27/06/2017
Erfgoedcel Waasland

Word jij onze nieuwe collega?

Interwaas is op zoek naar een erfgoedconsulent voor de Erfgoedcel Waasland (niveau B - contractueel - onbepaalde duur - 4/5de of voltijds).

Takenpakket

Als erfgoedconsulent werk je in nauwe samenwerking met de collega’s binnen de cultureel-erfgoedcel en onder leiding van de directie van Interwaas mee aan de uitvoering van het Cultureel-Erfgoedconvenant Land van Waas 2015-2020:

  • Je staat in voor het opzetten, opvolgen en uitvoeren van projecten binnen de cultureel-erfgoedcel; 
  • Je bouwt expertise op aangaande diverse inhoudelijke thema’s rond cultureel erfgoed en cultureel-erfgoedwerking en wisselt deze expertise actief uit met de verschillende (cultureel-erfgoed)actoren; 
  • Je ondersteunt actief de verschillende (cultureel-erfgoed)actoren in hun werking; 
  • Je ondersteunt i.s.m. de collega’s van de Erfgoedcel Waasland de algemene werking (o.a. administratief en communicatief) van de cultureel-erfgoedcel. 

Meer informatie over de inhoud van de functie en het takenpakket, het profiel dat we zoeken en de selectieprocedure vind je in het uitgebreide vacaturebericht in bijlage.

Interesse?

Stuur je ingevuld sollicitatieformulier (zie bijlage), je sollicitatiebrief, een kopie van je diploma en curriculum vitae ten laatste op zondag 3 september 2017 naar info(at)interwaas.be (bij voorkeur) of per post naar Interwaas - Erfgoedcel Waasland, Lamstraat 113, 9100 Sint-Niklaas.

Meer informatie: Laura Staut - coördinator Erfgoedcel Waasland - laura.staut(at)interwaas.be - T 03 780 52 10

BijlageGrootte
Vacature Erfgoedconsulent voor de Erfgoedcel Waasland (pdf)251.07 KB
Sollicitatieformulier Erfgoedconsulent voor de Erfgoedcel Waasland (pdf)224.31 KB
Sollicitatieformulier Erfgoedconsulent voor de Erfgoedcel Waasland (Word)113 KB

© Interwaas 2009 - Lamstraat 113 - 9100 Sint-Niklaas - Tel: 03 780 52 00 - Fax: 03 780 52 09 - info (at) interwaas.be - Webdesign Pure Sign